Over BosEvents

 Als u contact zoekt met BosEvents komt u al snel in contact met Rianne. Zij is de motor achter de schermen. Rianne heeft snel in de gaten wat u nodig heeft en waar u naar op zoek bent. Zij zorgt dat u de juiste artiest krijgt die geschikt is voor uw evenement.

Daarnaast verzorgt zij al het papierwerk. Gemakkelijk maar duidelijk is iets waar zij zich thuis bij voelt. Rianne is autodidact in alles wat zij doet. Belangrijk in het vakgebied vindt zij een praktische kijk, kwaliteit en zekerheid. 


Henk is de creatieve geest van het bedrijf. De kennis heeft hij opgedaan in het werkveld. Zonder opleiding maar met veel doorzettingsvermogen kwam hij terecht in veel verschillende ondernemingen, pretparken en zelfs in de musical branche. Belangrijk in het vakgebied vindt hij enthousiasme en professionaliteit.

Met zijn jaren lange ervaring begrijpt hij zowel de klant als de artiest. Elke artiest kent hij persoonlijk en daardoor waarborgen wij onze kwaliteit. Er worden telkens nieuwe projecten geboren en nieuwe samenwerkingen gestart. 

Namens Rianne en Henk… Elke glimlach telt! 

Rianne
Henk

Neem contact met ons op…