Over BosEvents

Henk van den Bos voelt zich entertainer vanaf de dag dat hij kon lopen. Presenteren, zingen, acteren en improviseren beheerst hij tot in de finesse. Belangrijk in het vakgebied vindt hij enthousiasme en professionaliteit. Elke doelgroep kan hij een glimlach geven door de jarenlange ervaring die is opgebouwd op basisscholen, verzorgingshuizen maar ook gemeentes of ondernemingen. 

“Als je iets écht wilt, kan het” geldt zeker voor Henk. Zonder opleiding is hij toch in de musical “Annie” van Albert Verlinde geraakt. Er worden telkens nieuwe projecten geboren en nieuwe samenwerkingen gestart. 

Sinds een paar jaar is Henk onder andere het gezicht van LegeBatterijen.nl. Hij zet zich in voor het recyclen van lege batterijen en gaat al vloggend langs bij prijswinnaars. Ook voor uw bedrijf maakt Henk mensen op beurzen en evenementen bewust van uw bedrijf. 

Rianne Biersteker zorgt voor alle dingen achter de schermen. Zij zorgt oa dat u de juiste artiest krijgt die bij uw evenement past maar ook dat al het papierwerk in orde is en alles netjes afgerond wordt. 

Rianne is autodidact in alles wat zij doet. Belangrijk in het vakgebied vindt zij een praktische kijk, kwaliteit en zekerheid. 

Namens Henk en Rianne… Elke glimlach telt! 

Henk
Rianne

Neem contact met ons op…